Välkommen till Arken/JT-Hälsan
Klicka för en större bild Arken/JT-Hälsan är en privat läkarmottagning i centrala Arvika, etablerad 1981. Vi har avtal med Landstinget i Värmland. Frikort gäller.

Klicka här för att se våra vanliga öppettider och telefontider.

Viktig information till våra patienter!!

Fr.om Måndag 15/4-17/4 har vi telefontid endast mellan 8.00-9.00 för akuta ärenden på telefonr.0570/19580. Mottagningen stänger kl. 12.00 dessa dagar.Efter 17 April är mottagningen helt stängd och ni får kontakta den VC ni har listat er på.

Mina patienter som önskar fortsätta hos mig kan göra det om NI är listade eller önska lista Er på VC Unicare. Ni som är listade på annan vårdcentral och vill fortsätta där, bör ta kontakt med Er vårdcentral för vidare uppföljning.

OBS! Vi behöver Ert skriftliga godkännande och önskemål vart Ni vill att Era journalhandlingar ska sändas. Ta kontakt med mottagningen senast i mars.

Dr Jeannette Tärnbrant


Klicka här för en lista över andra viktiga telefonnummer.

Viktig information: Som en följd av vår GDPR (Dataskyddsförordningen) anpassning kommer e-postsvar från oss att vara begränsad till att endast bekräfta att vi tagit emot ditt e-post, eller att vi har åtgärdat ditt önskemål. Om Ni önskar bli uppringd vänligen se till att vi har ert aktuella telefonnummer.

Obs tänk på att inte skriva känslig information i e postmeddelanden.

 
   
 

Adress
Ö:a Esplanaden 9
671 31 Arvika
Telefon
0570-19580
Fax
0570-19679
Internet
arken@arkenarvika.com
www.arkenarvika.com